BSD Viper Pro 1/10 ryhmässä  / Radio-ohjattavat / Autot / Sähkökäyttöiset / BSD Racing @ Hobbex (782509)
BSD Viper Pro 1/10
BSD Viper Pro 1/10
BSD Viper Pro 1/10
BSD Viper Pro 1/10
BSD Viper Pro 1/10
BSD Viper Pro 1/10
BSD Viper Pro 1/10
BSD Viper Pro 1/10
BSD Viper Pro 1/10
Erittäin edullinen 4WD monster truck

BSD Viper Pro 1/10

Tuotenro:
782509
4WD sähkötoiminen Monstertruck  - Erittäin edullinen!
BSD Viper tarjoaa todella hämmästyttävää suorituskykyä tyhjentämättä kukkaroa!

Nelivetoinen ja vaikuttava suorituskyky
Tämä 4-vetoinen 1/10 Monstertruck antaa sinulle kaiken mitä voit toivoa aloittelija-truckilta hätkähdyttävän edulliseen hintaan. Fantastisia ominaisuuksia ovat mm. voimakas 550-moottori jäähdyttimillä, kosteussuojattu nopeudensäädin, tupla diffit, säädettävät, öljytäytteiset iskunvaimentimet, extra voimakas kosteussuojattu ohjausservo ja hyvin varusteltu 2.4GHz lähetin! Ja tietysti lähetämme mukana hyvän akun ja laturin!


Koolla on merkitystä!

BSD Viper ei pidä sekoittaa muihin pieniin Trukkeihin. Kaikki mittakaavan 1/10 autot eivät ole yhtä suuria. Erottuakseen joukosta BSD Racing on päättänyt valmistaa autonsa koossa XL. Pituutta tällä edullisella trukilla on kaikkiaan 41cm ja leveyttä 32cm.


Luotettava ja turvallinen voimansiirto

BSD Viper on äärimmäisen hyvin varusteltu 1/10 Monstertruck, jonka suorituskyky on hiottu huippuunsa, jopa huonoissa olosuhteissa ajettaessa. Eläväinen 550-moottori siirtää voiman jykevien hammasrattaiden ja teräksisen kardaaniakselin kautta teräsrattaisen tasauspyörästön ja jykevän teräksisen vetoakselin kautta renkaisiin. Luonnollisesti auto on täysin kuulalaakeroitu.


Edistynyt lähetin

BSD Viper toimitetaan modernin 2,4GHz lähettimen ja asennetun vastaanottimen kanssa. 2,4 GHz järjestelmän avulla vältät monet häiriöongelmat, joita voivat aiheuttaa vanhemmat lähettimet jotka käyttävät AM- tai FM-tekniikkaa. Toinen suuri etu on, että samaan aikaan tapahtuville ajojen määrälle ei ole rajoituksia sillä lähetin ja vastaanotin on paritettu (paritus tehty valmiiksi jo tehtaalla), sinun tehtäväksesi jää vain töötätä ja ajaa. Lisäksi lähettimessä on useita asetusmahdollisuuksia, jotka auttavat sinua hienosäätämään ajoasi.

Tämä ei ole mikään lelu

Tämä 1/10 Monstertruck ei todellakaan ole mikään perusauto, jonka löydät lelukaupasta. BSD Viper on huomionarvoinen R/C -auto harrastuskäyttöön - oikea radio-ohjattava auto! Sekä etu- että takavaunu ovat täysin säädettäviä joten voit mm. muuttaa rengaskulmia. Voit itse testata löytääksesi parhaimmat asetukset aivan kuten todellisessa, täyden mitta-kaavan kilpa-autossa. Esimerkiksi säätämällä camberkulmaa (renkaan kallistus sisäänpäin) voit kokeilla saatko takaosaan lisää pitoa. Iskunvaimentimet ovat öljytäytettyjä ja niissä on kierteet, mikä tekee säätämisestä helppoa ja nopeaa.


Yhteenveto muista ominaisuuksista:


    Renkaat vahvoilla kuvioilla – valmiiksi liimattu vanteille
    4 kpl voimakasta öljyiskunvaimenninta
    Jatkuva 4WD
    Kosteussuojattu 6 kg ohjausservo
    7,2V NiMh akku (1800mAh) Tamiya-liittimellä
    Laturi 230V 500mA

HUOM! Lisäksi tarvitset: 4kpl R6(AA) paristoa lähettimeen
Edullinen 4WD truck
Kosteussuojattu elektroniikka
Voimakas 550 moottori
€163
Kokeile ensin, maksa myöhemmin. Lue lisää

Suositut tarvikkeet

Sivustolla käytetään evästeitä. Kun käytät verkkosivujamme, hyväksyt evästeet.OK